error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Engelen is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van Roermond.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Engelen uit Roermond. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Engelen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Engelen bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 12065376. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Engelen
  • Dokter Bärstraat 4A, 6041MR, Roermond
  • engelen.h@kpn.nl
Branche
Boekhouder
KVK
12065376
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders