Administratiekantoor Engelen is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Roermond.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Engelen bestaat al sinds 01-01-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 12065376. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Engelen uit Roermond? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Engelen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.