error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Engelaan is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van accountants in de buurt van Barendrecht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Engelaan uit Barendrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Engelaan neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Engelaan is opgericht in 31-12-1979 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 55109144. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Engelaan
  • Palissanderhout 74, 2994HK, Barendrecht
  • 0180 841328
Branche
Boekhouder
KVK
55109144
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
31-12-1979
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders