error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de buurt van Gilze.

Meer weten over Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. uit Gilze? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. is geopend op 31-03-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 18031752. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V.
  • Nieuwstraat 57, 5126CB Gilze
  • 0161 452438
  • jwmmichielsen@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
18031752
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1989
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders