error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Gilze laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. uit Gilze? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V. is geopend op 31-03-1989 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 18031752. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor en Belastingadviesburo Michielsen B.V.
  • Nieuwstraat 57, 5126CB, Gilze
  • 0161 452438
  • jwmmichielsen@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
18031752
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1989
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders