error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor en Belastingadviesbureau L.C.M. Satijn of een andere administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de buurt van Maastricht.

Meer weten over Administratiekantoor en Belastingadviesbureau L.C.M. Satijn uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor en Belastingadviesbureau L.C.M. Satijn neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor en Belastingadviesbureau L.C.M. Satijn bestaat al sinds 01-01-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 14621555. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor en Belastingadviesbureau L.C.M. Satijn
  • Sadatdomein 20, 6229HS, Maastricht
  • 043 3560500
Branche
Boekhouder
KVK
14621555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders