error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor en Belastingadviesbureau De Vries of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Groningen.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor en Belastingadviesbureau De Vries uit Groningen. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor en Belastingadviesbureau De Vries kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor en Belastingadviesbureau De Vries bestaat al sinds 10-01-1973 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 02031651. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor en Belastingadviesbureau De Vries
  • Lekstraat 12, 9725KM, Groningen
  • 050 5263556
Branche
Boekhouder
KVK
02031651
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-01-1973
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders