error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor en advies Wenders of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om goede prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in Eys laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor en advies Wenders uit Eys? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor en advies Wenders kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor en advies Wenders is opgericht in 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14109848. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor en advies Wenders
  • Mesweg 7, 6287BG, Eys
  • 06-46233739
Branche
Boekhouder
KVK
14109848
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders