Weten wat Administratiekantoor Emka of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialisten in de omgeving van Ten Boer laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Emka uit Ten Boer. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Emka kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Emka is geopend op 01-07-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 2056187. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.