error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Emka is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Ten Boer.

Meer weten over Administratiekantoor Emka uit Ten Boer? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Emka neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Emka bestaat al sinds 01-07-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02056187. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Emka
  • Groene Zoom 76, 9791BD, Ten Boer
  • 050 3023090
Branche
Boekhouder
KVK
2056187
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders