error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Emende of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Nieuwerkerk ad IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor Emende uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Emende neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Emende is opgericht in 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 29050427. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Emende
  • Parallelweg-Zuid 33, 2914LC, Nieuwerkerk ad IJssel
  • 0180 322214
  • www.emende.nl
  • info@emende.nl
Branche
Boekhouder
KVK
29050427
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders