error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor EMD of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Uitgeest.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor EMD uit Uitgeest. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor EMD neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor EMD is opgericht in 01-01-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 35024512. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor EMD
  • Weth Twaalfhovenstraat 5, 1911HB, Uitgeest
  • 0251 - 320442
Branche
Boekhouder
KVK
35024512
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders