error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Embie of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Roelofarendsveen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Embie uit Roelofarendsveen. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Embie doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Embie is geopend op 14-01-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27310656. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Embie
  • Floraweg 114a, 2371AR, Roelofarendsveen
  • 071 5126788
  • www.embie.nl
  • info@embie.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27310656
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders