error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Elko" is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Haarlem.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor "Elko" uit Haarlem. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor "Elko" kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor "Elko" bestaat al sinds 01-01-1981 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 35015745. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor "Elko"
  • Elsa Brändströmstraat 30, 2037LS, Haarlem
  • 023 5366127
  • adm.elko@zonnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
35015745
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders