error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor "Elka" of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Maassluis laat jij jouw details achter in het formulier.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor "Elka" bestaat al sinds 17-11-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 24234508. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor "Elka" uit Maassluis. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor "Elka" neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Administratiekantoor "Elka"
  • Schubertlaan 224, 3144BJ Maassluis
  • 010 - 5915616
Branche
Boekhouder
KVK
24234508
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-11-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders