error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor "Elka" is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Maassluis laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor "Elka" uit Maassluis? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor "Elka" kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor "Elka" is opgericht in 17-11-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24234508. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor "Elka"
  • Schubertlaan 224, 3144BJ, Maassluis
  • 010 - 5915616
Branche
Boekhouder
KVK
24234508
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-11-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders