error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E.K. is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialistes in Gaanderen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor E.K. uit Gaanderen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor E.K. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor E.K. is geopend op 01-12-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 54041023. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor E.K.
  • Warnersstraat 1, 7011BM, Gaanderen
  • 06-22249468
Branche
Boekhouder
KVK
54041023
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders