error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor E.H. Lookman of een andere accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van Soest.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor E.H. Lookman uit Soest. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor E.H. Lookman neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor E.H. Lookman is opgericht in 13-10-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 31048173. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E.H. Lookman
  • Weegbreestraat 4, 3765XV, Soest
  • 035 6014359
  • eric.lookman@online.nl
Branche
Boekhouder
KVK
31048173
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-10-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders