Administratiekantoor Effix is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountants in de omgeving van Haarlem laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Effix is opgericht in 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 34087301. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Effix uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Effix neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.