error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Effix is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de omgeving van Haarlem.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Effix uit Haarlem. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Effix regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Effix bestaat al sinds 01-01-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 34087301. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Effix
  • Daslookweg 6, 2015KN, Haarlem
  • 023 5247950
Branche
Boekhouder
KVK
34087301
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders