error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor EeVee is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Bergschenhoek.

Meer weten over Administratiekantoor EeVee uit Bergschenhoek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor EeVee doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze accountant

Administratiekantoor EeVee is opgericht in 10-06-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 24349186. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor EeVee
  • Haverveld 49, 2661VD, Bergschenhoek
Branche
Boekhouder
KVK
24349186
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-06-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders