error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Eemers is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Groesbeek.

Meer weten over Administratiekantoor Eemers uit Groesbeek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Eemers neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Eemers bestaat al sinds 01-01-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 50732889. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Eemers
  • Industrieweg 41, 6562AP, Groesbeek
  • 024 3973303
  • www.eemers.nl
  • info@eemers.nl
Branche
Boekhouder
KVK
50732889
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders