Ontdekken wat Administratiekantoor EDDO of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de omgeving van Utrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor EDDO uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor EDDO kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor EDDO is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27331910. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.