error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E.A. van der Lubbe is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van accountancy kantoren in Delft laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor E.A. van der Lubbe uit Delft. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor E.A. van der Lubbe regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor E.A. van der Lubbe bestaat al sinds 02-01-1973 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 27082689. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E.A. van der Lubbe
Branche
Boekhouder
KVK
27082689
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders