error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. Poeder is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor E. Poeder uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor E. Poeder kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor E. Poeder is opgericht in 01-04-1964 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 01139970. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor E. Poeder
  • De Brink 180, 9723AM, Groningen
  • 050 3180305
  • e.poeder@orange.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01139970
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1964
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders