Administratiekantoor E. Nelissen is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Haren laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor E. Nelissen bestaat al sinds 17-10-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17182662. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor E. Nelissen uit Haren? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor E. Nelissen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.