error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor E. Nelissen of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de omgeving van Haren.

Meer weten over Administratiekantoor E. Nelissen uit Haren? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor E. Nelissen neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor E. Nelissen bestaat al sinds 17-10-2005 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 17182662. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E. Nelissen
  • Kloosterhof 13, 5368AN, Haren
  • 0412 462892
Branche
Boekhouder
KVK
17182662
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-10-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders