error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor E. Melissen of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Tiel.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor E. Melissen uit Tiel. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor E. Melissen doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor E. Melissen is geopend op 01-02-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30252723. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E. Melissen
  • De Hennepe 503, 4003BH, Tiel
  • 0344 619097
Branche
Boekhouder
KVK
30252723
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders