Erachter komen wat Administratiekantoor E. Lokkers of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in Haastrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Over deze accountant

Administratiekantoor E. Lokkers is opgericht in 11-12-1969 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 29016269. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor E. Lokkers uit Haastrecht. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor E. Lokkers neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.