error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. Lokkers is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Haastrecht.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor E. Lokkers uit Haastrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratiekantoor E. Lokkers kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor E. Lokkers is opgericht in 11-12-1969 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 29016269. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor E. Lokkers
  • Julianalaan 77, 2851XH, Haastrecht
  • 0182 - 501627
Branche
Boekhouder
KVK
29016269
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-12-1969
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders