error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. Lemlijn is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de omgeving van Reijmerstok laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor E. Lemlijn uit Reijmerstok? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor E. Lemlijn kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor E. Lemlijn is geopend op 01-02-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 59969997. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor E. Lemlijn
  • Reijmerstokkerdorpsstraat 88, 6274NN, Reijmerstok
  • 043 4572141
Branche
Boekhouder
KVK
59969997
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders