error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor E. Lemlijn of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Reijmerstok laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor E. Lemlijn uit Reijmerstok? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor E. Lemlijn doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor E. Lemlijn is geopend op 01-02-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59969997. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E. Lemlijn
  • Reijmerstokkerdorpsstraat 88, 6274NN Reijmerstok
  • 043 4572141
Branche
Boekhouder
KVK
59969997
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders