error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. Koornstra is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Joure laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor E. Koornstra uit Joure? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor E. Koornstra neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor E. Koornstra is opgericht in 01-01-1980 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01170526. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E. Koornstra
  • Midstraat 144, 8501AW, Joure
  • 0513 412022
Branche
Boekhouder
KVK
01170526
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders