error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. Dijk B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de buurt van Oostzaan laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor E. Dijk B.V. uit Oostzaan? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor E. Dijk B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor E. Dijk B.V. is geopend op 01-01-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 02328413. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor E. Dijk B.V.
  • Noordeinde 69a, 1511AB, Oostzaan
  • 0597 618135
Branche
Boekhouder
KVK
02328413
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders