error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor E. de Jonge is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de omgeving van Krimpen aan den IJssel laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor E. de Jonge uit Krimpen aan den IJssel. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor E. de Jonge regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor E. de Jonge is opgericht in 01-01-1999 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24289631. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor E. de Jonge
  • Nieuwe Tiendweg 11a Unit 17, 2922EN, Krimpen aan den IJssel
  • 0180 444413
  • akedj@kpnmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24289631
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders