Administratiekantoor E. Bijsterbosch is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van Amsterdam.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor E. Bijsterbosch is geopend op 01-04-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 52761061. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor E. Bijsterbosch uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor E. Bijsterbosch doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.