error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor E. Bijsterbosch of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor E. Bijsterbosch uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor E. Bijsterbosch neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor E. Bijsterbosch bestaat al sinds 01-04-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 52761061. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor E. Bijsterbosch
Branche
Boekhouder
KVK
52761061
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders