Administratiekantoor Duko is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van accountants in Huizen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Duko uit Huizen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Duko kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Duko is geopend op 13-12-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 39058261. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.