error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dubbeld is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Holwierde laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dubbeld uit Holwierde? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Dubbeld neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Dubbeld is opgericht in 01-03-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 02059769. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Dubbeld
  • Oosterlaan 26, 9905PZ, Holwierde
  • 0596 680279
  • dubbeld-holwierde@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02059769
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders