error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dubbel Check is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in Bodegraven laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dubbel Check uit Bodegraven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Dubbel Check kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Dubbel Check bestaat al sinds 01-12-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 56624654. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Dubbel Check
  • Kerkstraat 67, 2411AB, Bodegraven
  • scozijnsen@yahoo.com
Branche
Boekhouder
KVK
56624654
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders