error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor D.S.K. of een vergelijkbare administrateur voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Hoorn.

Meer weten over Administratiekantoor D.S.K. uit Hoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor D.S.K. doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor D.S.K. bestaat al sinds 01-06-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 36041812. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor D.S.K.
  • Koepoortsweg 88, 1624AH, Hoorn
  • 0229 249647
Branche
Boekhouder
KVK
36041812
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders