Administratiekantoor DSA is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Schagen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor DSA uit Schagen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor DSA kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor DSA bestaat al sinds 01-01-1987 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 37053430. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.