error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor D.S. de Boer of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor D.S. de Boer uit 's-Gravenhage. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor D.S. de Boer kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor D.S. de Boer is opgericht in 01-07-1978 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27093859. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor D.S. de Boer
  • Dr. H.E. van Gelderlaan 32, 2552KK, 's-Gravenhage
  • 070 3674550
Branche
Boekhouder
KVK
27093859
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1978
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders