Administratiekantoor D.S. de Boer is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van 's-Gravenhage.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor D.S. de Boer is opgericht in 01-07-1978 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27093859. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor D.S. de Boer uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor D.S. de Boer neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.