error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor drs. W. Kerkhof is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Eijsden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor drs. W. Kerkhof uit Eijsden. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor drs. W. Kerkhof kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor drs. W. Kerkhof is opgericht in 22-05-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 14633081. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor drs. W. Kerkhof
  • Withuis 28, 6245KB, Eijsden
  • 043 4091390
Branche
Boekhouder
KVK
14633081
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-05-1995
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders