Administratiekantoor drs. W. Kerkhof is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van accountants in de regio van Eijsden.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor drs. W. Kerkhof bestaat al sinds 22-05-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 14633081. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor drs. W. Kerkhof uit Eijsden. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor drs. W. Kerkhof doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.