error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor drs. L.Y. Min-Buyn B.V. of een andere accountant voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de omgeving van Bergen (NH) laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor drs. L.Y. Min-Buyn B.V. uit Bergen (NH). Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor drs. L.Y. Min-Buyn B.V. neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor drs. L.Y. Min-Buyn B.V. is opgericht in 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37060807. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor drs. L.Y. Min-Buyn B.V.
  • Midden Geestweg 42, 1861VG, Bergen (NH)
  • 072 5894447
Branche
Boekhouder
KVK
37060807
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1980
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders