Administratiekantoor Drok is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Meeden.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Drok uit Meeden. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Drok doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Drok is opgericht in 15-02-2010 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 01177287. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.