error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Driessen V.O.F. is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Dongen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Driessen V.O.F. uit Dongen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Driessen V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Driessen V.O.F. is geopend op 01-09-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 18084781. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Driessen V.O.F.
  • Sint Josephstraat 171, 5103KW, Dongen
  • 0162 317713
  • l.a.j.driessen@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18084781
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders