Administratiekantoor Dozy is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud experts in de buurt van Huizen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Dozy is geopend op 01-01-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 32035772. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Dozy uit Huizen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Dozy doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.