error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Dongemond of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Raamsdonksveer.

Meer weten over Administratiekantoor Dongemond uit Raamsdonksveer? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Dongemond kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Dongemond is geopend op 31-03-1977 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 18116443. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Dongemond
  • Maasdijk 9, 4941GB, Raamsdonksveer
  • 0162 514066
  • www.dongemond.nl
  • info@dongemond.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18116443
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1977
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders