Administratiekantoor Dominicus is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Dominicus is geopend op 01-02-1995 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 36047618. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Dominicus uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Dominicus kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.