error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Dominicus of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de regio van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dominicus uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Dominicus kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Dominicus bestaat al sinds 01-02-1995 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 36047618. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Dominicus
  • Zuidelijke Wandelweg 8, 1079RK, Amsterdam
  • 020 - 6128133
Branche
Boekhouder
KVK
36047618
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders