error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor D.M. van Veen is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Nieuwerkerk ad IJssel.

Meer weten over Administratiekantoor D.M. van Veen uit Nieuwerkerk ad IJssel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor D.M. van Veen regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor D.M. van Veen is opgericht in 01-02-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24347086. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor D.M. van Veen
  • Spaansezoom 2, 2912GD, Nieuwerkerk ad IJssel
Branche
Boekhouder
KVK
24347086
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders