error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor D.J.J. Blom/C.G. van Veen is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Enschede laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor D.J.J. Blom/C.G. van Veen uit Enschede. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor D.J.J. Blom/C.G. van Veen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor D.J.J. Blom/C.G. van Veen bestaat al sinds 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08167419. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor D.J.J. Blom/C.G. van Veen
  • Kerkstraat 57, 7532AR, Enschede
  • 053 4611873
Branche
Boekhouder
KVK
08167419
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders