error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dittmer is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van administratie experts in de regio van Purmerend laat je jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Dittmer uit Purmerend. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Dittmer kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Dittmer is geopend op 01-11-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 37136707. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Dittmer
  • Haya van Somerenstraat 14, 1442BM, Purmerend
Branche
Boekhouder
KVK
37136707
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders