error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dirne is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in de buurt van Nuenen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dirne uit Nuenen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Dirne kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Dirne is opgericht in 21-01-2004 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17162442. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Dirne
Branche
Boekhouder
KVK
17162442
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders