error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dirk van Bruggen is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dirk van Bruggen uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Dirk van Bruggen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Dirk van Bruggen bestaat al sinds 01-01-1986 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 34380939. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Dirk van Bruggen
  • Landbouwstraat 391, 1097TL, Amsterdam
  • 020 6768980
Branche
Boekhouder
KVK
34380939
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders