Administratiekantoor Dijkhuizen is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Ten Boer.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Dijkhuizen is geopend op 01-01-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 02043955. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Dijkhuizen uit Ten Boer. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Dijkhuizen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.