error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dijkhuizen is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Ten Boer laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Dijkhuizen uit Ten Boer. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Dijkhuizen kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Dijkhuizen is geopend op 01-01-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 02043955. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Dijkhuizen
  • de Rietzoom 19, 9791BB, Ten Boer
  • 050-3023474
Branche
Boekhouder
KVK
02043955
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders