error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Dijkema is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Beilen.

Over deze accountant

Administratiekantoor Dijkema bestaat al sinds 01-01-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 4034250. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Dijkema uit Beilen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Dijkema kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Dijkema
  • Pinksterbloem 26, 9411CH Beilen
  • 0593 - 524905
Branche
Boekhouder
KVK
4034250
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders