error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Dijkema of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de regio van Beilen laat je jouw details achter in het formulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Dijkema uit Beilen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Dijkema kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Dijkema bestaat al sinds 01-01-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 04034250. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Dijkema
  • Pinksterbloem 26, 9411CH, Beilen
  • 0593 - 524905
Branche
Boekhouder
KVK
4034250
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders