Administratiekantoor Dick Giebels is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de omgeving van Horn laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Dick Giebels uit Horn? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Dick Giebels kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Dick Giebels bestaat al sinds 01-01-1992 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 14123203. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.