error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Desirée de Boer of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in Purmerend laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Desirée de Boer uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Desirée de Boer kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Desirée de Boer is geopend op 01-04-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08172973. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Desirée de Boer
  • Huifkarstraat 93, 1445NX, Purmerend
Branche
Boekhouder
KVK
08172973
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders